BIOBRAZDA – revija za sonaravno vrtnarjenje in domačo samooskrbo

biobrazda-fb
Biobrazda je revija, ki ponuja bralcu nove možnosti za ekološko obdelovanje in pridelovanje zelenjave in sadja za lastno oskrbo. V njej najdete prispevke in nasvete izkušenih vrtnarjev in strokovnjakov.

Čisto po naključju sem kupila prvo številko in bila prijetno presenečena. Toliko vsebine! In prav nobenih oglasov! Kar pa me je pozitivno presenetilo, pa je to, da pišejo strokovnjaki, ena izmed njih je na primer Miša Pušenjak. Glede na to, da vrtnarim že več kot 30 let, sem mislila, da že vse znam. Ampak dandanes smo vedno bolj tudi ekološko osveščeni, in se vedno bolj zavedamo, kaj lahko povzročajo pesticidi in kemična sredstva, ki se uporabljajo za pridelavo hrane. Zato pozdravljam novo revijo, ki se trudi predstaviti mnoge načine za sonaravno vrtnarjenje. Sploh pa je samooskrba vedno bolj pomembna, kar se zavedajo tudi mladi …
(Marina, 59 let)

V družinskem podjetju Biobrazda iz Dragomerja, kjer imajo že utrjeno lastno blagovno znamko izdelkov za vrtnarje, so lani praznovali 20 letnico uspešnega poslovanja. Leta in leta so v njihovo trgovinico – semenarno stranke prinašale svoje vrtnarske izkušnje in nasvete: kako se spopadati s škodljivci, kako povečati pridelke, kako negovati rastline, kdaj se lotiti opravil na vrtu …Nabralo se je toliko gradiva, da so se odločili, da ga z izdajo nove revije delijo z vsemi bralci. Osnovno poslanstvo revije je tako pokazati nove možnosti za ekološko obdelovanje in pridelovanje zelenjave in sadja za lastno oskrbo.

Združujejo izkušnje dolgoletnih vrtnarjev in znanje strokovnjakov!

biobrazda_revija-fb

Njihov moto:
Izkoristimo, kar nam ponuja narava, vendar obenem spoštujmo planet, na katerem bivamo!

Revija Biobrazda – nepogrešljiva za tiste, ki iščete navdih za delo z zemljo. 

Vsake tri mesece na prodajnih policah. Na revijo pa se je možno s popustom naročiti tudi na spletni strani www.biobrazda.si.
piše: M. L. | 05/31/2013

Vir vsebine: mojaleta.si / www.biobrazda.si
Datum objave: januar 2015

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

Natural-Portal

V sožitju z naravo

%d bloggers like this: