VRTIČKANJE – moderna oddaja o ekološkem vrtnarjenju

61482117

Ob nedeljah na POPTV ob 17:45

Vrtičkanje: moderna oddaja o ekološkem vrtnarjenju

Urbana oddaja o zdravem vrtnarjenju, ki vas bo pripravila do tega, da boste zasadili balkone, crkljali svoje vrtove in znali ceniti domače pridelke. Pokazali bomo, da vrtnarjenje ni samo za babice, temveč tudi za sodobne moške in emancipirane ženske.

Metka in Tina. Mati in hči. Strokovno podkovani voditeljici z veliko ljubezni sadita, sejeta, shranjujeta semena in ekološko vrtnarita. Izdelujeta domačo ekološko kozmetiko in čistila ter kuhata zdravo hrano. Vse to delita z vami.

Vrtičkanje kot izziv!

Nekoč je imela vsaka hiša svoj vrt, pridelava domače zelenjave in zelišč pa je veljala za nekaj povsem vsakdanjega. Ker so bile možnosti za kupovanje zelenjave omejene, je domače vrtnarjenje prišlo prav, saj so bile vse sestavine za kuho vedno pri roki.

Danes pa se raje, kot na svoj vrt, odpravimo v najbližjo trgovino, čeprav nam je vsem jasno, da je domača zelenjava bolj zdrava in boljšega okusa.

K sreči v vrtnarjenje postaja čedalje bolj popularno, saj poleg rekreacije, odgovornosti in veselja ob domačem pridelku prinaša še veliko več.

61513567

Tega se zavedata tudi Metka in Tina Ternjak, mati in hči, strastni in strokovno podkovani vrtnarki, ki vse, kar delata, delata z ljubeznijo. Vsak čas boš njune nasvete lahko spremljal v oddaji VRTIČKANJE, kjer bosta gledalce skušali pripraviti do tega, da bo da bodo tudi oni zasadili svoje vrtove, crkljali svoje balkone in znali ceniti domače pridelke. Pokazali bosta, da vrtnarjenje ni samo za babice, temveč tudi za sodobne moške in emancipirane ženske.

Skupaj bosta načrtovali, sadili, sejali, shranjevali semena, izdelovali domačo ekološko kozmetiko, kuhali in vrtnarili. Bodi zraven, saj bosta vse to delili s tabo, ekskluzivno na VOYO pa si boš oddajo lahko pogledal že en teden vnaprej.

“Skupaj vrtičkamo že od 20. septembra 2014 dalje!”

VRTIČKANJE – VRTNE DOGODIVŠINE S TINO IN METKO

Metka vsako jutro svoj dan prične na vrtu, kjer občuduje svežino in lepoto prebujajočega se dneva. Čez dan se vedno znova in znova vrača v njen zeleni kotiček, kateri njo in njeno družino oskrbuje v vseh letnih časih. Tudi Tina že od malih nog skupaj z mamo spoznava sveže okuse in ostale čare domačega vrta. V želji po novih vrtnih zgodbah je Tino pot zanesla v tujino, kjer je spoznala eksotične okuse in številne trike, ki jih bo skupaj z mamo z veseljem delila z vami. Pridružite se jima pri njunih vrtnih dogodivščinah in spoznali boste, da je vrtnarjenje enostavno, zanimivo, zabavno in okusno.

Prav vsak je lahko vrtnar!

e8936573fa

NOVA VRTNARSKA REVIJA – URBANO VRTIČKANJE

10469735_607575232710115_3388804064115712790_n Že imaš svoj izvod?Smo ze na prodajnih policah.

Neskončno ponosni in veseli vam predstavljamo našo revijo Urbano vrtičkanje! Od danes naprej pri vašem prodajalcu časopisov in v trgovskih centrih Merkur. 🙂

Vrtičkanje
27. februar 2015 ob 10:39
· izvzeto iz njune Facebook strani

Smo že na prodajnih policah.
Že imaš svoj izvod?

 

 

11755730_677720139028957_5334413891368836160_n

Pretekle oddaje si lahko ogledate na VOYO – Vedno za stvar

Družbeno omrežje: www.facebook.com/VrtickanjePOP
Voditeljici: 
Metka Ternjak Gomboc, Tina Ternjak
Režija:
 Neža Parija

Vir vsebine: voyo.si / spored.24ur.com / www.merkur.si (POP TV / Pro Plus / Merkur – sponzor)
Datum objave: september 2014 /marec 2016

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

Natural-Portal

V sožitju z naravo

%d bloggers like this: